Online foredrag: Børn og søvn

Image of handsome young man father dad sleeping in bed with his little child son indoors at home.

Foredraget “Børn og søvn” blev afholdt via FB live onsdag den 26. juni og du kan købe adgang til optagelsen for 100 kr. (foredraget varer 1½ time og optagelsen er din til evigt eje).

Du køber adgang til optagelsen her

På foredraget kommer jeg omkring følgende:

  • Søvntræning: hvorfor det ikke kan anbefales til børn og hvorfor det har bidt sig sådan fast i vores kultur (søvntræning er en kulturelt opstået praksis og ikke en ”best practice” baseret på sammensætningen af forskningen i forskellige discipliner – det er vigtigt at forældre og fagpersoner kan kende forskel på de to ting).
  • Forstå børns søvnrytme og hvorfor søvn er ”røv” i de første 3-4 leveår (herefter kan både søvn og putning stadig trække tænder ud, men barnets rytme er langt mere stabil).

  • Forstå børns behov for tryghed omkring sengetid.

  • Forstå angst og ængstelse i forbindelse med søvn (der synes at være udviklingsstadier, hvor du især skal være ops på dette, hvilket jeg også kommer omkring).

  • Forstå reguleringsbehov ved puttetid.

  • Forstå dine egne symptomer i forhold til vanskelige puttesituationer og søvn (der lidt kan ligne begyndende angst), især hvis du har haft et barn der sov i korte 20 – 30 minutters intervaller med mange opvågninger de første 2 – 3 leveår. Det at være i nærmest konstant “high alert” er både skræmmende og sorgfuldt, for det kan gøre det svært for dig at mærke kærligheden til dit barn. Der er intet galt med dig som person, men det viser, at dit system er langt mere presset, end du kan holde til.

  • Forstå hvorfor der ofte er så meget konflikt omkring puttetid, og hvordan du bedst håndterer det.

 

Du køber adgang til optagelsen her

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest