Online foredrag: Den magiske leg

60332383_292492108367226_3949959818722148352_n

Foredraget “Den magiske leg” blev afholdt via FB live i maj 2019 og du kan købe adgang til optagelsen for 100 kr. (foredraget varer 1½ time og optagelsen er din til evigt eje).

Du kan købe adgang lige her

 

Om foredraget

“Hej Mette. Jeg har så meget ros og taknemmelig til dig, at dette ikke kan beskrives med ord. Men særligt vil jeg takke dig for at have lært mig hvordan man kan bearbejde et “traume” hos børn (som fx den med hunden du lige har lagt op på Instagram). Mit barn blev udsat for, noget jeg nærmest vil kalde et overgreb, hos tandlægen, som uden tvivl har sat sig som et traume. Vi har leget tandlæge på samtlige bamser, mor, far og lillebror lige siden, og gjort det til noget sjovt. Nu har vi været ved tandlægen 3 gange siden (fordi de var så gode at lave en masse positive opfølgninger i hans tempo). Og nu sidder han hos mig i stolen og viser stolt sine bisser frem. Alt dette er sket på kun et halvt år, og uden tvivl takket være din tilknytningleg. TAK!”

Jeg har fået rigtig mange spørgsmål omkring, hvordan det her “virker” –  hvordan legen kan være med til at hele traumer, regulere stress og gensikre tilknytningen, og derfor har jeg lavet et 1½ times online fordrag, hvor jeg tager dig igennem følgende:

  • Forskellen på leg mellem børn og så leg mellem børn og voksne
  • Tilknytningslege: hvordan fungerer de og hvordan bruger du dem bedst
  • Udfordringer i dit barns liv: brug legen til at få en indsigt i hvad der sker i dit barns indre, som barnet endnu ikke kan sætte ord på
  • Hvorfor for meget skærmtid kan hindre barnets naturlige behov for at lege og hvordan du får aktiveret behovet igen hos dit barn

Du kan købe adgang til optagelsen her

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest