Online foredrag: De narcissistiske forsvar

Vi er nødt til at tale om det problem, der enten er blevet værre eller blot mere synligt. Jeg er selv mest tilhænger af det sidste, da alt tyder på, at det altid har været der, men at vi blot ser mønstret langt mere tydeligt.

På det her foredrag dykker vi dybt ned i det narcissistiske forsvar og jeg forklarer, hvorfor det er så ødelæggende for relationer, samt hvordan du bedst hjælper dig selv og dine børn, hvis du til din forfærdelse har opdaget, at din partner eller eks-partner har udtalte narcissistiske træk.

Arbejder du som terapeut, er sagsbehandler, arbejder på krisecenter, i retssystemet eller hjælper mennesker på andre måder, henvender foredraget sig også til dig. For via dit arbejde vil du enten blive udsat for det narcissistiske forsvar, eller møde mennesker, der er nedbrudte af det. Det er meget vigtigt, at du forstår forsvaret og kan kende forskel på den projicerende offerrolle (narcissisten) og den selvbeskyttende grænsesætning, der kommer fra den, der er forsøgt nedbrudt af narcissisten. For ellers kan du hurtigt blive forført og her påføre endnu mere skade på dem, der allerede kæmper for at komme ud af forsvarets klør.

 

På foredraget uddyber jeg følgende

  • Hvad er et narcissistisk forsvar?
  • Hvordan ved du, om du er oppe imod et narcissistisk forsvar?
  • Hvordan håndterer du et narcissistisk forsvar, så du ikke bliver nedbrudt?
  • Hvordan healer du efter at have været i en nedbrydende relation?
  • Hvordan tager du dig af dine egne narcissistiske tendenser (vi havner der alle til tider), og hvordan spotter du om en person evner at tage sig af sit forsvar eller ej?
  • Hvordan hjælper du bedst børn, så de ikke bliver nedbrudte, eller selv bliver narcissistiske?

 

Foredraget fandt via FB live torsdag den 23. juni, og du kan få adgang til optagelsen. Det koster 150 kr og du køber adgang her (du skal ikke tage dig af, at der står en dato ude i fremtiden, når du køber, det er blot en teknisk ting, jeg ikke har fået styr på – du modtager link til foredraget med det samme).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest