Online foredrag: Hjertets vej er et aktivt valg – også for manden

”Mette, hvordan motiverer jeg min mand til at tage et større relationelt lederskab?” 

”Mette, hvordan fortæller jeg min mand, at jeg keder mig seksuelt, på en måde så han ikke kollapser, men faktisk bliver nysgerrig på, hvordan min seksualitet fungerer?”

 ”Mette, hvordan finder jeg en moden, bevidst mand, der tør stå i det, der er svært, sammen med mig?”

 ”Mette, hvordan får jeg min mand til at arbejde på sine egne destruktive mønstre?”

Ovenstående spørgsmål har jeg fået i samtlige varianter fra utallige kvinder gennem årene, og de peger derfor på udfordringer, som rigtig mange oplever i parforholdet. Mænd giver bestemt også udtryk for svære problematikker med kvinder i det relationelle, men da 99% af dem, der opsøger mig, er kvinder, mødes jeg dagligt af kvindesindets undren og fortvivlelse over, hvordan pokker manden, hun elsker, er skruet sammen. Det er altså her, vi starter – for hvordan ser det alt sammen ud inde fra en mandekrop og et mandesind?

Jeg inviterede derfor min partner Sune ind i den røde stol og frittede ham om alt det, vi kvinder ønsker at vide om de mænd, vi elsker. Du får ikke sandheden, hvis den overhovedet findes – men hans version af den, som er under konstant udvikling.

På foredraget kommer vi blandt andet omkring følgende

 • Hvordan støtter manden sin kvinde i at komme tilbage til hjertet efter en konflikt, og hvorfor er det så vigtigt for relationen?
 • Mange kvinder oplever en dyb kærlighedslængsel, men hvordan fungerer det for mænd? Har de også en sådan længsel?
 • Hvordan håndterer manden sin seksuelle tiltrækning til andre kvinder, og hvad har hans valgte intimpartner brug for i den sammenhæng?
 • Hvordan lærer manden at håndtere kvindens vilde seksualitet?
 • Hvad gør en mand, når hans kvinde bryder sammen eller bliver rasende – og hvorfor er begge dele så ubehagelige for ham?
 • Hvorfor frygter manden, at kvinden ikke kan rumme hans sårbarhed, og hvordan sikrer han, at den seksuelle tiltrækning består selvom han åbner sig op følelsesmæssigt?
 • Hvorfor havner manden ofte i adfærdsformer, hvor han forsøger at ”fikse” sin kvinde?
 • Hvordan kan kvinden bedst ære mandens evne til at byde ind med struktur – og hvad er en maskulin struktur egentligt, og er den kun forbeholdt mænd?
 • Hvorfor er kvindens kraft og vildskab både den største gave, såvel som den største frustration for manden?
 • Hvad kræver det af en mand at tiltrække og fastholde en kraftfuld kvinde, og er det overhovedet en ønskelig mundfuld for alle mænd?
 • Fissekarlens vej vs. hjertets vej – kan mandens behov for variation tilfredsstilles i et monogamt parforhold, og hvis så, hvad kræver det af ham og af hende?

 

Du kan få adgang til optagelsen her (koster 150 kr.)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest