Online foredraget: Kvinde kend dine følelser

I de 9 år, jeg har været rådgiver, har kvinder delt deres sorger og glæder, og søgt støtte i deres mest udfordrende livsfaser. Hver kvinde har selvfølgelig sin helt egen historie, men over årene har jeg bemærket, at fælleskvindelige mønstre træder frem, og jeg har forsøgt at samle de mest dybtgående – både dem, der overvælder, såvel som dem der nærer og transformerer. For måske de kan bidrage med lindring og støtte på din rejse i livet.

 

På foredraget kommer jeg blandt andet omkring følgende temaer

  • Hvorfor det, du “mærker”, både er din vigtigste guide, såvel som noget, der kan lede dig på afveje. Det er derfor vigtigt, at du lærer nuancerne at kende i det, du mærker.
  • Hvorfor du er i øget risiko for at havne i bekymrende tankemylder, og hvordan du håndterer og forebygger den tilstand.
  • Hvorfor din perfektionisme kan spænde ben på en sådan måde, at du ikke tør kaste dig ud i nye projekter og muligheder. Perfektionisme er ikke et personlighedstræk, men mere et tillært forsvar, og derfor kan det heldigvis aflæres igen. Jeg forklarer hvordan du bedst kan arbejde med perfektionisme.
  • Der skal ikke altid ydes, før der kan nydes, dog skal du opøve stamina, hvis du gerne vil nå i mål med dine drømme og projekter. Vi har heldigvis forladt den gamle ”arbejd dig selv ihjel” tidsånd, og især kvinder mærker det som dybt meningsløs at knokle døgnet rundt, så der ikke er tid til meningsfuld, relationel udveksling. Kunsten er vide, hvordan du lever cyklisk, forstået som hvornår du lader op, og hvornår du arbejder hårdt.
  • Hvordan du evner at se energivejen i en situation, relation eller projekt, forstået som at du mærker potentialet (eller mangel på samme) i at gå i den givne retning. Det er en gave, der er meget gavnlig i dit liv, dog skal den foldes ud, da du kan have tendens til f.eks. at se potentialet i din intimpartner, og du kan komme til at gøre ham til et projekt, hvorefter relationen lider. Kunsten er derfor at vide, hvordan du bruger din ”mærken ind i livet” på en sådan måde, at det gør livsvalg nemmere for dig, uden at projicere muligt potentiale over på andre, der måske slet ikke har bedt om det.
  • Hvorfor din seksuelle lyst kan variere meget, og måske kan føles helt pakket væk i uge-, måneds- eller måske årevis (eller omvendt – føles meget vækket i perioder, måske så meget at det ligefrem skræmmer dig lidt).

 

Foredraget fandt sted via via FB live torsdag den 4. november 2021, og du kan købe adgang til optagelsen.

Det koster 150 kr, og du booker din plads her

(Du skal ikke tage dig af, at det står en dato i 2024 øverst på betalingslinket, det er blot en system-ting, du modtager link til optagelsen lige efter dit køb).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest