Online foredrag: Kvindens vildskab

70927320_679342099209021_1669747709747134464_n

På foredraget dykker jeg ned i kvindens univers, da jeg langt fra mener, at vi er færdige med kvindens frigørelse – vi er kun lige begyndt! Men du vil ikke høre mig tale om det undertrykkende patriarki, om de ”hvide mænds klub” som værende skyld i manglende topposter til kvinder, eller om den manglende ligeløn og andet godt fra mainstream ligestillingsdebat.

Jeg taler heller ikke til at tale om kvindens manglende selvværd og hvordan vi booster den, for dette er kun et symptom – ikke en sand fortælling. Du mangler ikke noget, men dine selvværds- og selvtillidsmuskler kan være lidt utrænede, og så er det blot her, du skal sætte ind.

Faktum er, at kvinden har en buldrende indre vildskab og en vanvittig stor hunger efter uafhængighed, forstået som frihed fra drama, manipulation, behagesyge, bull-shit og ydre krav, der har til formål at få hende til at makke ret, fordi hendes vildskab og kreativitet misforstås.

Kunsten er derfor at tappe ind i denne vildskab og turde lege med uafhængigheden, så begge dele frit kommer til udtryk. Ingen ”mandeklub” og intet glasloft kan hindre en sådan kvinde i at fuldføre sin mission. For forstokkede mænd (og kvinder) vil hun med lethed kunne udkonkurrere med sit åbne hjerte og sin etik og moral i behold, og glasloftet interesserer hende ikke, da hun ikke spilder sin livsenergi på at bryde en glaskonstruktion ned, der er skabt af andres grådighed og forældede syn på verden. I stedet vender hun blikket indad, forbinder sig med vildskabens kaos, tæmmer den og bruger energien på at skabe noget helt nyt.

På foredraget kommer jeg ind på, hvordan du i praksis arbejder med at skabe forbindelse til denne indre vildskab og hvordan du giver den udtryk i verden, og især de her faktorer er helt essentielle:

  • Forstå at din behagesyge ikke handler om, hvem du er, men om hvad du er blevet spejlet i, såvel som hvordan din biologi gerne vil have dig til at reagere i pressede situationer. Du behøver ikke mange års terapi for at ændre denne adfærdsform, du behøver blot at vide hvordan, du opøver noget andet, og så at øve dig igen og igen og igen og igen.
  • Forstå din store hunger efter at blive mødt kærligt af alle omkring dig. Den er smuk, men spænder samtidig ben for dig, fordi den ofte hindrer dig i at turde stå ved dine synspunkter. Kunsten er at lære at sige til og fra uden at gå ind i andres følelser, og uden at du lukker dit eget hjerte (jeg giver dig gode råd i forhold til hvordan du kan øve denne evne).
  • Ja, din kvinde-tribe er vigtig, men det er endnu vigtigere, at du lærer at være i det vakuum, der opstår, når du bevæger dig fra en tribe til din næste. I dit liv vil du vokse fra værdier og synspunkter og her vil du bryde bånd med kvinder, der før betød alt for dig og som du delte alt med. Sorgen og smerten vil sønderlemme dig de første gange, denne uundgåelige proces udfolder sig, men med tiden erfarer du skønheden i den naturlige proces, der fungerer på helt samme måde som årstiderne skifter. Kunsten er at kunne spotte hvornår det er tid til at bevæge sig videre, og det gennemgår jeg på foredraget.
  • Lær at falde på røven, at fejle og at mislykkes. Kvinden har en øget tendens til at ryge i ekstrem perfektionisme, noget der hæmmer hendes livsudfoldelse på så mange måder. Nyd endelig dine succeser, men gem den dyre champagne til når du falder gedigent på røven (og lærer fra det). Jeg giver dig gode strategier til hvordan, du gør denne ret ubehagelige form for træning så tryg som mulig.
  • Moderskabets paradoks: Kvinden, der mærker den kropslige og åndelige hunger efter at bringe børn til verden, giver helt instinktivt afkald på uafhængigheden i en længere årrække, hvor hun beriger sine børn med sin egen livsenergi. Men på et tidspunkt vil kvindens uafhængighed banke på og kræve at blive hentet hjem, et kald mange kvinder overhører, hvor de fortsætter med at sende store mængder livsenergi over i deres børn (eller partner eller andre mennesker). Det er vigtigt, at du som kvinde lytter til kaldet og tillader tilbageføringen af energien til dig selv. Jeg giver dig konkrete tegn, du kan være opmærksom på, der kan hjælpe dig med at spotte dit indre uafhængighedskald, samt råd til, hvordan du bedst håndterer processen.
  • Sæt din seksualitet fri: Kvindens seksualitet fungerer røvdårligt i et kontraktforhold. Det gør mandens også, men for dig som kvinde skal du forstå, at din seksualitet er dybt forbundet med din indre vildskab og din hunger for uafhængighed, og at det i ret høj grad er igennem din seksualitet, at du lærer begge dele at kende. Du kan arbejde med at frisætte din seksualitet, uanset om du er i et parforhold eller ej, da det faktisk ikke handler om den fysiske seksuelle akt (men den frigjorte seksualitet vil bringe dig til himlen og tilbage igen, når du vælger at have sex med en bevidst mand). Jeg går mere i dybden med dette emne og giver dig gode tips til hvordan du dagligt kan arbejde med den seksuelle energi på måder, der sikrer at energien får lov til at flyde.

 

Foredraget varer to timer (jeg besvarer spørgsmål i den sidste halve time) og koster 150 kr.

 

Du køber adgang her

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest