Online foredrag: Leverpostejmadder er fascinerende for din sjæl

Alt, jeg laver, handler på den ene eller anden måde om forbindelse eller smerte over fraværet af forbindelse, og hvordan vi genfinder forbindelse, når den afbrydes. Det, jeg har brugt mest tid på de sidste 20 år, er faktisk forbindelse til jorden og kosmos, selv om det er det, jeg har skrevet og udtalt mig mindst om.

Det er en vild tid, vi lever i, og derfor vil jeg gerne give mit besyv med om, hvad jeg oplever, der sker energetisk og bevidsthedsmæssigt, da disse indsigter måske kan hjælpe dig med at balancere bedre i de mange bølge- og bakkedale.

Det er langt fra alle, som det giver mening for at tale om sjæl, forbindelse til sjælen, og om at jorden har en sjæl (Gaia), som du også kan føle dig forbundet med. Men for dig, hvor det resonerer, er der lige nu en tørst efter større forståelse, da mange føler, de har fået rykket gulvtæppet væk under sig. Derfor har jeg stykket et foredrag sammen, der forsøger at få styr på nogle af de mange åbne spørgsmål, der pt trænger sig på.

På foredraget kommer jeg omkring følgende:

  • Hvorfor healing af body/mind split i høj grad handler om, at få din sjæl og din kropsbevidsthed til at danse sammen i gensidig respekt, og hvordan du helt konkret kan arbejde med det i din dagligdag.
  • Hvorfor ideen om, at sjæle bruger jordlivet som en form for ”skole”, for at lære og udvikle sig, er ret misvisende, og faktisk kan medvirke til at du kører mere fast i mudderet.
  • Hvorfor det er utrolig vigtigt, at du arbejder med dine tre nedre chakraer, og især et must, hvis du er ret åben opadtil, samt konkrete råd til hvordan du arbejder med dine nedre chakraer.
  • Hvorfor mange oplever, at epigenetiske/tidligere liv minder vælter op fra dybet, hvordan du identificerer disse (til forskel fra dagdrømme, fantasier, sindet der brygger tilfældige historier sammen), såvel som hvordan du arbejder med dem.
  • Hvorfor leverpostejmadder rent faktisk er ret fascinerende for din sjæl.
  • I den sidste halve time laver jeg øvelser og energiarbejde, der hjælper dig med de ovenstående punkter. Du får derfor mest ud af det, hvis du er med live, dog vil flere af øvelserne kunne bruges efterfølgende, så der er stadig masser at hente, modtager du kun optagelsen.

Foredraget fandt sted sted via FB live onsdag den 25. maj 2022, og du kan få adgang til optagelsen her (koster 150 kr.).

NB: Du skal ikke tage dig af, at der på betalingssiden står en dato ude i fremtiden, du får adgang til optagelsen med det samme.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest