”Jeg har en hel liste af ting, jeg skal have krydset af, inden jeg henvender mig til min kone seksuelt. En af dem er, at hun helst skal være fuld.”
”Jeg er stoppet med at røre ved ham. Hver eneste gang, jeg rører ham, forventer han, at vi skal have sex, og det orker jeg ikke.”
Ovenstående udsagn er ikke usædvanlige. Vi støder ofte på dem i vores praksis. Det er langt mere reglen end undtagelsen, at par oplever problemer knyttet til sexlivet. Samtidig er det et område, de fleste par har massive forventninger til. Af gode grunde. Desværre trives lysten og seksualiteten uendeligt dårligt under forventningspres, især den dårlige samvittighed, forventningspresset afføder.
Rent neurologisk kan vi se, at vi ikke kan føle lyst og dårlig samvittighed på samme tid. Hvis du derfor lover at øve dig i at droppe den dårlige samvittighed, vil Mette Carendi og jeg gerne invitere dig med til vores næste online foredrag torsdag d. 6 august fra 10-12, hvor vi vil give dig mange flere gode grunde til at droppe den.
På online-foredraget vil Mette og jeg pege på en vej ud af de seksuelle frustrationer. Vi vil vise, hvordan I med simple redskaber og nye indstillinger, kan (gen)finde en lettere, legende og måske endda lidenskabelig forbindelse mellem jer.
Med afsæt i forskning samt solid personlig og faglig erfaring, vil vi vise, hvordan I kan skabe et rum, hvor der bliver mere plads til jeres seksualitet. Plads til ulysten, plads til den hurtige og den langsomme lyst, plads til fantasierne, plads til alt det, vi af forskellige grunde ikke tør dele med vores partner.
Vi vil vise, at mange seksuelle frustrationer beror på en grundlæggende misforståelse af seksualitetens væsen. Blandt andet, at mænds og kvinders seksualitet fungerer på samme måde. Det gør den ikke. Heldigvis er de godt nyt. For det betyder også, at vi kan opklare misforståelserne.
Du kan få adgang til optagelsen af foredraget her