FB live foredrag: Feminin skaberkraft – hvad betyder det?

Som kvinde har du adgang til vanvittig meget kraft, dog ikke igennem de maskuline adfærdsformer, men de feminine.

Maskulin og feminin har som udgangspunkt ikke noget med de biologiske køn at gøre, det er måder at være og udtrykke sig på i verden. Hver gang du har et mål eller en retning med noget, er du i en maskulin adfærdsform. Hver gang du er med noget, sanser, fornemmer og nyder, bevæger du dig i det feminine farvand. Det kan lyde enkelt, nærmest klichefyldt, dog kan det at bevidstgøre, hvornår du er i det ene og hvornår du er i det andet, være helt afgørende for at, du forstår din kraft.

F.eks. tror mange kvinder, at de er det feminine, når de går hjemme med deres børn, men faktisk er langt det meste af livet hjemme med børn i maskulin gøren, og derfor kan det også suge livet ud af dig. Ikke forstået som at det at være med børn suger livet ud af dig, men fordi du bliver bedt om hele tiden at holde struktur, som er maskuline former (planlægge mad, skifte ble, sørge for søvn, ordne vasketøj mv), samtidig med at dit barn insisterende beder dig om at være nærværende med ham eller hende i det nu, der er, som er en feminin form.

Du bliver altså bedt om at være i det maskuline og det feminine på en og samme tid, og det vil presse dig til kanten, hvor du har lyst til at råbe højt af frustration og magtesløshed.

Der er intet galt med at holde struktur, eller at være nærværende uden mål og retning. Begge dele er to vigtige elementer i menneskets liv, men du kan ikke gøre det samtidig. Bevidstgørelsen om vigtigheden af at skifte mellem de forskellige former for udtryk i verden, kan muligvis hjælpe dig til større velvære og mere nænsomhed med dig selv. Og når du først mestre det, kan du få fat i din kraft.

 

Hvordan kan du skabe en bevidst praksis?

Det kan altså være utrolig nyttigt at dykke dybere ned i, hvad feminin/maskulin egentligt indeholder, og derfor har jeg sammensat et foredrag, der  kan hjælpe dig videre på din rejse her.

 

På foredraget kommer jeg ind på følgende:

  • Hvad feminin/maskulin dækker over, og hvorfor vi nemt kan komme til at anskue det for forsimplet og bruger det i flæng
  • Hvordan du skaber en praksis, hvor du bevidstgør dansen mellem de to
  • Hvorfor balancen mellem de to er så vigtig på både mikro såvel som makroniveau
  • Hvorfor det feminine har været nærmest forsvundet, men nu langt om længe synes at være ”back in business” – og hvad det betyder for dig og samfundet omkring dig
  • Forskellen på feminin og maskulin kraft, og hvorfor vigtigt at kunne kende og mærke forskel på disse former for kraft

 

Alt det praktiske og tilmelding

Foredraget finder sted via FB live fredag den 16. december kl. 10 – 12. Du har mulighed for at stille spørgsmål i den sidste halve time, dog modtager alle deltagere optagelsen efterfølgende, så du behøver ikke at være med live.

 

Det koster 150 kr. og du kan tilmelde dig her

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest