Foredrag: Skab en tryg og nærende relation til dine børn – for livet

BW 5573 Web

I samarbejde med Jordemoder & Zoneterapeut Louise Nørby afholder jeg et tre timers foredrag i Aalborg, lørdag den 27. april kl. 13.00 – 16.00, der handler om den vitale tilknytning mellem dig og dit barn.

Sætningen: ”Jeg håber ikke, at mine børn får samme relation til mig, som jeg har til mine egne forældre” hører jeg desværre lidt for ofte og den kollektive smerte peger på en realitet, vi har svært ved at tale om – nemlig at rigtig mange mennesker, store som små, ikke føler sig trygt knyttede til deres forældre.

Foredraget går derfor i dybden med, hvordan du sikrer en livslang, nærende relation til dine børn, hvor Mette øser ud af egne oplevelser fra hendes eget familieliv, såvel som fra hendes mangeårige erfaringsgrundlag som rådgiver. Mette forsøger at komme hele vejen rundt og har derfor udvidet foredraget fra to til tre timer, hvor der vil være rigeligt med pauser, så der er tid til at fordøje.

På foredraget kommer jeg omkring følgende:

  • Hvorfor vi aldrig må tage tilknytning for givet – heller ikke til vores børn (og hvorfor det evolutionært set giver god mening, at det er sådan).

  • Hvordan vi forældre let kan forveksle barnets behov for anerkendelse med ubetinget kærlighed, hvor jeg piller myten om, at barnet elsker sine forældre ubetinget, fra hinanden. I stedet forklarer jeg, hvordan vi voksne kan gøre os fortjente til, at vores børn deler deres inderste verden med os (hvilken er den største kærlighedserklæring, et menneske kan give).

  • Hvorfor det smukke ideal om at elske sit barn ubetinget faktisk ofte skaber mere kaos og smerte end ubetinget kærlighed, og hvordan du i stedet forankrer ønsket om en livslang, nærende relation til dine børn i den konkrete hverdag.

  • Hvordan du kommer tilbage til en følelse af samhørighed og tryghed i relationen til dine børn i de situationer, hvor konflikt og kaos synes at gøre afgrunden mellem jer allerdybest.

  • Hvordan du kan bruge de svære situationer med dine børn til at trække dem tættere ind til dig, hvor du samtidig kan give slip på meget af skylden og den dårlige samvittighed, der typisk vader lige i hælene.

  • Hvordan du kan bruge den biologiske kønsforskning til at forstå dig selv og dit barn bedre, såvel som til at sikre tilknytningen mellem dig og dit barn.


Foredraget henvender sig i særdeleshed til forældre (nuværende såvel som jer, der overvejer at bringe børn til verden) og bedsteforældre.

Det praktiske

Det tre timers lange foredrag finder sted lørdag den 27. april kl. 13.00 – 16.00 i lokalerne hos Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg. Vi sørger for lækre økologiske snacks og kaffe/te, så du skal blot medbringe dig selv og højt humør.

NYT! Tag en ven, veninde, bedsteforældre eller anden interesseret med. Køb TO billetter for KUN 700,- (Spar 150,-)
Du køber dine to pladser her

En plads koster 425 kr. og du kan booke din plads her

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest