Forløb: Skab mere hjerterum

Red broken heart on white wooden background with copy space

Skab mere hjerterum er et 14 dages gratis forløb for dig, der føler, du er kommet lidt langt væk fra dine børn – at der måske er flere konflikter end kærlige stunder. Det er også for dig, der er nysgerrig i forhold til dybden i relationen til dine børn – hvordan kan jeg give dem spandevis af kærlighed samtidig med, at jeg tillader dem at vokse op og frigøre sig? Kan de to ting godt lade sig gøre på en og samme tid? Og hvad er kærlighed egentligt for en størrelse – både i forhold til og mig selv og mine børn?

Ja, faktisk er forløbet til alle, der gerne vil skabe mere hjerterum i dagligdagen, hvor børnelatteren igen og igen flyder over og overdøver de mere hårde og skingre toner.

 

Hvad består forløbet af

Forløbet indeholder mine top syv praktiske råd, som du med det samme kan indføre i hverdagen. Rådene har det tilfælles, at de alle vil styrke tilknytningen mellem dig og dine børn, såvel som de vil styrke dine børns følelsesmæssige udvikling (og hjælpe dig med at heale dine egne umødte følelser).

 

Det praktiske

Forløbet starter op den 1. februar og varer til og med den 14. februar. Hver anden dag vil der lande en e-mail i din indbakke, hvor jeg beskriver:

  • det gode råd
  • argumenterne bag
  • i hvilke situationer du især kan drage nytte af det
  • hvordan du på forskellig vis kan integrere rådet i din hverdag.

Det er selvfølgelig dig, der bestemmer i hvor høj grad du ønsker at drage nytte af rådene – alle rådene kan sagtens stå alene, så du kan plukke det ud, der giver mest mening for dig. Men du kan også vælge at implementere alle syv råd – de er ret magiske sammen.

 

Pris

Forløbet er min nytårsgave til dig, og koster intet andet end din e-mail adresse. Modtager du allerede mit nyhedsbrev, behøver du ikke gøre mere, da alle på listen automatisk modtager det gratis forløb (er du ikke interesseret, kan du altid framelde dig nederst i nyhedsbrevet).

Modtager du ikke mit nyhedsbrev, kan du tilmelde dig her

 

Jeg glæder mig til at berige din indbakke og relationen til dine børn.

 

Kærligst,

Mette

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest