Healingsseminar: Vi kigger dybt i frygten og ængstelsen

“A worry-free parent is the greatest gift a child can receive.” – Richard Rudd

Ængstelse, frygt og bekymring fylder meget hos forældre – og især hos mødre. Livet er ofte overvældende, og det er et ufatteligt stort ansvar at bringe børn til verden, og hjælpe dem til modenhed, så derfor er det på ingen måde underligt, at bekymring og ængstelse fylder.

Og du ved, at dit barn opfanger det. Spotter din usikkerhed. Din frygt. Din evindelige bekymring. Og fordi de alle tre har været tro følgesvende gennem dit eget liv, ved du også hvor forstyrrende og hæmmende disse tilstande kan være, så de er det sidste, du ønsker at give videre til dine børn.

Men bevidstheden om, at dit barn mærker det, der sker i dig, og bliver påvirket af det, gør blot alt endnu værre. For typisk aner du ikke, hvad du skal gøre for at bringe dit kaotiske indre til ro, og derfor oplever du til din gru i stedet konsekvensen – at dit barn enten internaliserer tilstandene og selv blive meget ængstelig, eller at dit barn igen og igen går på dig for at vække dig, med slag og spark og hårde ord. For hvis du er så bange og bekymret, hvem skal så passe på ham eller hende?

Det er en meget smertefuld cyklus at stå i, og vejen igennem er at få fat i din styrke, så dit system kan holde til at bekymring og ængstelse dukke op (for de gør de så længe du trækker vejret, det er der ikke noget galt med), men at du ikke identificerer dig med tilstandene, og i stedet tager dig af dem, og får dem landet, så dit barn ikke behøver at skulle “sluge” dem, eller kæmpe for at afvise dem.

Alt det dykker vi sammen ned i på mit kommende healingsseminar, hvor vi nænsomt inviterer frygten, bekymringen og ængstelsen ind, så vi både kan forløse det, der ligger klar til forløsning, såvel som øve nervesystemet til at være med og i disse tilstanden, uden at du undertrykker eller kollapser.

Har du fulgt mit arbejde og været med på nogle af mine online foredrag, vil du opleve at dette seminar er noget anderledes. For i stedet for at give dig en masse viden, arbejder vi direkte på dit system, og du får øvelser, som du kan bruge i hverdagen, så du selv kan arbejde videre efter seminaret. For den menneskelige ængstelse har meget dybe rødder, og derfor kræver det vedholdenhed og stor nænsomhed at bringe sit indre til et sted, hvor der det meste af tiden er roligt.

Det sker via FB live torsdag den 26. januar kl 19.30 – 20.30, og koster 150 kr. inkl. moms. I din kvittering modtager du et link til en lukket FB gruppe, hvor du blot går ind på dagen og tidspunktet, og her klikker du ind på livevideoen, der toner frem kl. 19.30. Da vi arbejder på de fællesmenneskelige ængstelses og angstformer, vil gruppefeltet forstærke dem, men det gør det samtidig nemmere for mig at forløse de lag, der trænger til det. Derfor er det et liveevent, og optagelsen sendes ikke ud efterfølgende.

Du kan købe adgang her

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest