Online foredraget: Kvinde, kend din krænker

For få måneder siden afholdte jeg et FB live foredrag om de narcissistiske forsvar. Der var knap 300 tilmeldte, hvilket klart er til den høje side på mine månedlige foredrag, men det mest slående var alle de mennesker, der efter foredraget rakte ud efter hjælp, og graden af deres desperation, smerte og sorg, som havde direkte sammenhæng med det at have være udsat for et menneskes krænker-mentalitet i en tæt relation.

Det var både mænd og kvinder, der lyttede, men en klar overvægt af kvinder, sikkert fordi 98% af dem, der søger min hjælp, er kvinder, og det de stort set alle sad tilbage med, var spørgsmål som:

 • Kunne jeg havde undgået at havne i sådan en situation og relation?
 • Hvordan genfinder jeg tilliden til mænd?
 • Hvordan sikrer jeg, at jeg ikke overser tegnene igen i en fremtidig relation?
 • Hvordan sikrer jeg, at jeg ikke tolker hver lille misforståelse og konflikt som værende tegn på krænkelse og grænseoverskridelse i en fremtidig relation?
 • Hvordan sikrer jeg, at mine børn ikke går til grunde/selv udvikler krænker-mentalitet?
 • Hvorfor blev jeg så længe?
 • Hvordan genfinder jeg tilliden til mine instinkter, min intuition og min virkelighedsforståelse?
 • Hvordan undgår jeg fortsat at blive udsat for krænkelser i samarbejdet om vores fælles børn efter et brud?
 • Hvorfor blev jeg sådan i tvivl undervejs i relationen, om det måske vitterligt var mig, der var krænkeren?
 • Hvordan klæder jeg mine døtre på til at undgå mænd med krænker-mentalitet?

 

De spørgsmål har jeg arbejdet målrettet på at besvare så godt, brugbart og nuanceret, som jeg overhovedet kan, og gennemgik dem alle på et foredrag,  jeg afholdte i november 2022. Du kan nu købe adgang til optagelsen (koster 150 kr, og det kan du gøre her), hvor jeg også kommer omkring følgende:

 • Hvad et krænker-mindset er
 • Hvordan det adskiller sig fra den vanskelige adfærd, et traumatiseret menneske kan udvise
 • Hvordan du bedst spotter mindsettet i et menneskes adfærd
 • Hvordan mindsettet hænger sammen med ”the dark triad” (narcissisme, psykopati, machiavellialism)
 • Hvorfor der er intet, du kan gøre, der kan ændre den andens adfærd

 

Hvem henvender foredraget sig til

Foredraget henvender sig til alle, der interesserer sig for kvinders trivsel og som ønsker at knække den skræmmende statistik, der viser, at uhyggeligt mange kvinder udsættes for vold (fysisk som psykisk) i deres nære relationer, og foredraget er især ment som en hjælp og støtte til de kvinder, der oplever, eller har oplevet at være i et krænkende forhold.

Har du som mand oplevet at være i et krænkende forhold med en kvinde, vil der være flere ting i foredraget, som du sikkert både kan genkende og have gavn af – du skal bare lige vende rundt på “hun og ham”. Dog er der lidt forskelle på, hvordan mænd og kvinder bliver påvirket af og reagerer på kontinuerlig krænkende og grænseoverskridende adfærd i parforholdet, så har du brug for hjælp til yderligere uddybning, er du altid velkommen til at booke en konsultation

 

Ønsker du at høre mit foredrag om de narcissistiske forsvar, kan du læse mere og købe adgang til optagelsen her (koster 150 kr.).

 

Adgang til foredraget “Kvinde, kend din krænker”

Det er her, du kan købe adgang til optagelsen af foredraget. Du skal ikke tage dig af, at der på betalingslinket står en fremtidig dato, du modtager linket til optagelsen med det samme.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest